jueves, 17 de noviembre de 2011

"Carta oberta de Ramón Carrión, candidat al Congrés dels Diputats per Horta Guinardó"

A la darrera setmana de campanya, em vull dirigir a totes les companyes i companys i a tothom que continuï lluitant pel que vol.Primer de tot, vull agrair la possibilitat de ser candidat en aquestes eleccions, és tot un honor, poder donar el meu suport a la companya Carme Chacon, representant a l'Agrupació d'Horta Guinardó.És un honor i ho considero un REPTE, perquè en aquests moments complicats, jo segueixo pensant en que Rubalcaba no és el mateix que Rajoy, en que no és veritat que tot estigui "dat i beneït" i que encara podem lluitar per aconseguir que el PSC continuï sent el partit guanyador a Catalunya i amb uns resultats millors del que diuen algunes enquestes.Donant una mirada ràpida a la campanya, està ben clar;Tenim a un PP, que porta 8 anys fent campanyes contra Catalunya i que per tant ha intentat empitjorà les relacions dels ciutadans dels territoris i que ara es passeja pel territori com si res. La seva aportació és afavorir a les grans empreses, deixant de costat a la petita i mitjana i, encara que no ho diuen clar, abaratir l'acomiadament i tornar a models econòmics antics i que ja coneixem els seus resultats (bombolla immobiliària).

D'altra banda, tenim a CiU, que es presenta com la "salvadora" de la pàtria Catalana i que de moment l'únic que ens ha demostrat amb el govern dels millors és, que són els que millor retallen serveis socials, rebaixant qualitat i quantitat en els serveis d'Educació i Sanitat i que continuen com als 23 anys que van estar, qualificant qui és el català bo i qui el dolent , depenen del lloc de naixement o dels orígens de cadascú.
Aquests volen aplicar les mateixes polítiques de dretes que el PP, per això són, com l’estranya parella, que sembla que es barallen, però no poden viure un sense l'altre.


Per últim, dels altres partits, prefereixo no opinar, ja que intenten fer-se amb els vots dels emprenyats, però sense aportar res de nou.


Per fi, trobem el que ens presenta el nostre partit, el PSC i el que aportem amb els nostres germans del PSOE, a la ciutadania.


Presentem una trajectòria en la que hem de recordar les lleis d'avenç social, la millora de les relacions internacionals, la redacció i aprovació del nostre Estatut d'Autonomia i l'aprovació de la Llei de la dependència.Així, els Socialistes Catalans, juntament amb el PSOE, vam aconseguir el millor finançament per Catalunya, que ens ha permès millorar la qualitat de vida de cadascú al territori i que el govern de CiU no ha sabut aprofitar.


En conclusió, ens presentem com a garants dels drets socials, els únics que podem garantir la continuïtat de l'educació i de la sanitat públiques de qualitat.
Ens presentem, com a garants del poble de Catalunya, defensant la millor política i el millor finançament pels nostres conciutadans, mantenint la solidaritat i avançant en el camí, cap a una Espanya Federal.


Ens presentem, per tant, com el partit que presenta millor trajectòria i una bona fulla de ruta per continuar avançant: "amb esforç i justícia social".


Les enquestes donen una situació concreta, però la realitat, serà el dia 20 de Novembre i si ens ho creiem i continuem lluitant el que queda de campanya, el diumenge, podem aconseguir que la majoria dels catalans, tornin a votar socialistes, com vam fer el 2008.


El diumenge 20, podem aconseguir continuar sent el primer partit, guanyar a Catalunya i ajudar a millorar els resultats de Rubalcaba, però només ho aconseguirem si durant tot el dia omplim les urnes, amb el cap ben alt, de vots socialistes; si votem amb decisió a la candidatura que represento i que lidera. Carme Chacon.PER L'AVENÇ SOCIAL I PER L'AVENÇ DE CATALUNYA... TOTHOM A VOTAR PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA.


Visca Horta Guinardó!Visca Catalunya! I Visca el PSC!Ramón Carrión

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El PSOE-PSC ha arruinado España y Catalunya, lo mejor que podeis hacer es desaparecer para siempre y dejar de destrozar a los trabajadores y a los empresarios.

Anónimo dijo...

Diciendo estas cosas ya demuestras no tener ni argumentos, ni idea de la historia política de nuestro pais

Anónimo dijo...

Argumentos tengo los 4 millones de parados del año 96 y los 5 millones de parados del año 2011. En el 96 no había dinero ni para garantizar las pensiones y en el 2011 la situación está peor. Vosotros si que no teneis ni argumentos ni idea de la história de España, porque a vosotros España os importa muy poco, mas bien os da asco, porque ni queréis la bandera ni queréis el bienestar de sus ciudadanos.